dinsdag 9 december 2008

A star is born!

Na weken oefenen en een onrustige nacht van de zenuwen was het dan eindelijk zover; vandaag had Tristan zijn eerste toneeluitvoering op school. Alle kleuterklassen hadden twee liedjes ingestudeerd, een met een kerstthema en iets uit een film, en om 10.00 uur vanmorgen barstte het feest los! De kindjes deden vreselijk hun best, brulden om het hardst de tekst, botsten tegen elkaar aan met de danspasjes en af en toe riep er natuurlijk een "look at me mammie!!" of "Ms. Stacey, my daddy is over there!!". Ontroerend lief allemaal. Toen was de klas van Tristan aan de beurt. Eerst zongen ze samen 'Frosty the Snowman'. Tristan had heel erg geoefend en wat was ik trots op hem. Drie maanden geleden sprak hij vier woorden Engels en nu stond hij hartstikke goed mee te zingen. De tekst van dit liedje is namelijk best moeilijk, zelfs als volwassene breek je je tong erover, maar hij bracht het zeer overtuigend. En als een echte showmaster wuifde hij af en toe even naar zijn fans zonder de draad kwijt te raken. Nog een ander liedje, een buiging en applaus! Sophie zat met open mond naar al die vrolijkheid te kijken en wuifde af en toe eens terug.
Voor de liefhebbers, probeer het maar eens mee te zingen!

Frosty the Snowman was a jolly happy soul,
with a corn cob pipe and a button nose
and two eyes made out of coal.

Frosty the Snowman is a fairytale, they say,
he was made of snow
but the children know how he came to life one day.

There must have been some magic
in that old silk hat they found.
For when they placed it on his head,
he began to dance around.

Oh Frosty the Snowman was alive as he could be,
and the children say he could laugh and play
just the same as you and me.

2 opmerkingen:

pa en ma zei

Whow, je opa en oma zijn ape trots op je. Je moet maar durven om vooral die vaders en moeders zo'n moeilijk engels liedje te zingen.
Heeeeel goed gedaan mannetje.

Frans en Ricky zei

Zo dat is knap Tristan! Het is echt een moeilijk liedje. En je zag er ook nog eens heel mooi uit. Ook wij zijn heel erg trots op je.
dikke kus ome Frans, tante Ricky.