zondag 22 februari 2009

Nog 1 feestje dan

Als je klein bent, ben je gewoon een paar keer jarig. Voor de familie, op de creche, voor je vriendjes, zo gaat dat. Afgelopen zaterdag vierden we daarom nog maar eens een keer Sophie's verjaardag, nu met de Shanghaiclub. Nog een keer slingers, ballonnen, kadootjes en deze keer een prachtige 'Hello Kitty' taart. Met zeven kids over de vloer was het nu meer een kinderfeestje en het was dan ook een gezellige boel. Rond een uur of vijf zijn we naar de Blue Frog vertrokken, je weet wel, dat restaurant waar de kinderen lekker kunnen spelen, en daar hebben we nog gezellig geborreld en gegeten.
Zaterdag was het prachtig weer, maar savonds hadden we de eerste onweersbui van het jaar. Op zich lekker, want dat betekent dat het warmer gaat worden, maar het bleek dat het de hele zondag zou blijven regenen. We konden dus op ons gemak de boel weer opruimen en aandweilen, terwijl Tristan en Sophie de nieuwe speeltjes uitprobeerden.
Papa vertrekt morgen weer voor twee weken naar Australie, Maleisie en Thailand en verder is er even weinig nieuws te melden!

1 opmerking:

Ma de Zeeuw zei

Die Sophie alweer in de belangstelling! Zag er gezellig uit!