zaterdag 6 december 2008

Dag Sinterklaasje!

En weer was het baardmans gelukt! Zitten we gisteren gezellig te gourmetten met de drie families, wordt er heel hard op de deur gebonsd! Zwarte Piet had de kinderen weten te vinden in het grote Shanghai en hij had twee zakken met pakjes voor de deur gezet. Dat was even leuk! Na een kwartiertje scheuren en veel 'wauw' en 'dank u Sinterklaasje', zijn ze de rest van de middag zoet geweest met de nieuwe aanwinsten.
Nu de Sint aan de lange terugreis naar Spanje is begonnen, kunnen wij aan de volgende ronde beginnen, want bij iedereen barst het Kerstgeweld los komende week. Alle scholen zijn al flink aan het oefenen voor de traditionele Kerstconcerten, musicals of toneelstukken en wij kunnen Tristans aandeel in 'Frosty the Snowman' onderhand niet meer aanhoren. Maar goed. Aanstaande woensdag mag hij het op school op het toneel laten horen, we zijn benieuwd! Tenminste, als hij niet echt ziek gaat worden, want nadat Sophie meer dan een week behoorlijk ziek is geweest, had broertje vandaag ineens koorts. We zijn maar binnen gebleven vandaag, met een dekentje op de bank. Het is trouwens heel koud geworden, onder nul s-nachts, dus het is ook niet echt lekker om de stad in te gaan. Weinig avonturen!

2 opmerkingen:

Henk en Esther zei

Is het dan eindelijk zo ver met de nachtvorst. Wij kunnen hier al een paar weken van de koude, natte nachten genieten. 's-Morgens weer krabben en zelfs al een ochtend gehad dat wij in een lange rij naar ons werk gleden in plaats van reden.
Verwen Tristan maar een beetje want het zou toch wel jammer zijn wanneer hij niet mee kan doen.

Ma de Zeeuw zei

Wat leuk! Beterschap voor mijn ventje. Sucses met zijn optreden en lekker binnen blijven dan maar.Want straks op naar de palmen hopelijk zonder zieken! Ma.