vrijdag 31 oktober 2008

Happy Halloween!

Het is vannacht gelukkig allemaal goed gegaan met Tristan; goed geslapen, geen hoofdpijn en niet misselijk. Wel bleek dat hij vanmorgen een flinke blauwe heup en een wat dik scheenbeen had, maar gelukkig geen zere vingers of armen. Hij wilde in ieder geval naar school, want ja, het was Halloween en daar waren ze op school al de hele week mee bezig. Vandaag was het groot feest. Alle kinderen kwamen in een kostuum naar school en de papa's en mama's waren ook uitgenodigd. Tristan ging als spookridder, Sir Knight Tristan. Ik had me uitgeleefd met knutselen, alleen zijn helm kon hij nu niet op, want dat deed pijn. Wij waren om half 10 op school. Eerst waren de kleuters aan de beurt. Iedere klas hield een kostuumparade, er werden liedjes gezongen en er waren vijf prijzen te winnen. En ja hoor! Tristan viel in de prijzen: 1e prijs voor het meest griezelige kostuum! Nou, dat was even leuk! Wat je al niet kan doen met een rol aluminiumfolie en verhuisdozen. Hij stond te glimmen van trots op het toneel, super! Na de parade ging iedereen terug naar de eigen klas, waar we met elkaar gegeten hebben. Rond de middag was het afgelopen en kon Tristan mee naar huis. Hij was toch wel moe, dus de rest van de middag heeft hij lekker op de bank gelegen en filmpjes gekeken. 's-Avonds was er hier op de compound Halloweenfeest. Alle lanen waren versierd met pompoenen en lampionnen en de kinderen mochten tussen 6 en 8 langs de deuren voor trick or treat. Samen met vriendje Joshua had Tristan al snel de smaak te pakken; bij iedere deur brulden ze 'trick or treat' net zolang totdat de bewoners iets lekkers in de tassen kwamen doen. Ik denk dat we zeker 3 kilo snoepjes en chocolade hebben opgehaald! Al met al was het een erg leuke dag en het is leuk om eens een ander feest mee te maken wat in Nederland toch nog niet echt ingeburgerd is.

2 opmerkingen:

Frans en Ricky zei

Zo dat is mooi!! Gefeliciteerd SIR KNIGHT TRISTAN. Komt vast ook door de extra grote snee op je voorhoofd. Tante Ricky roept nu ook 'trick or treat' in de hoop chocolade te krijgen. Maar ze heeft van mij nog niets gekregen dus ze hoopt maar dat jij wat voor haar wil bewaren. Groeten van ome Frans.

Loes & Jan zei

Wij zijn blij dat het weer wat beter gaat met Tristan. Was wel schrikken! Ja injecties zijn ook helemaal niet prettig. Maar kleine jongens worden er wel groot van.
Kusjes voor Tristan