Maandag: dit was hier een vrije dag, dus een beetje van mezelf en een beetje van de City Shop: een perfect gegrild kippetje met een ovenschotel van krieltjes in olijfolie met rozemarijn, een soort Chinese koolraapjes en paprika. Yoghurt en Nederlandse vanillegriesmeelpudding toe.
Dinsdag: roerbakgroente met stukjes varkenshaas, rijst, yoghurt en Danoontjes.
Woensdag: laat thuis want voetbaldag, dus pastadag; penne met bolognaisesaus (zelf gemaakt uiteraard).
Donderdag: kipschnitzel met bloemkool en piepers, chocopuddinkje toe.
Vrijdag: schitterend warm weer, met Fan en Ron naar de stad, lekker buiten eten bij O'Malleys; zalmfilet voor de dames, fish and chips voor de heren, kipjes voor de kids ( o ja en cocktails en Duveltjes natuurlijk!)
Zaterdag: verjaardag van Joshua, niet echt gegeten, maar vanalles gedurende de dag.
Zondag: Paasontbijt met verse chocoladebroodjes, croissants en bladerdeeghapjes, door Tristan geschilderde eitjes en chocolade paashazen van bakker Bastiaan. s-Avonds hadden we een leuk uitje. De leraar van wie Hendrik in Nederland altijd Chinese les had, was op familiebezoek in Shanghai en hij had ons uitgenodigd een hapje te gaan eten. Dat werd uiteraard Chinees, bij ons favoriete tentje Amy's, maar nu deed hij de bestellingen en dan eet je weer eens wat anders zeg maar: warme tofu met gedroogde vruchten, zoete aardappel, mini spearribs, omelet met garnalen, rijst, groentesoep met bamboescheuten en het topstuk was een stoofpotje van varkensstaartjes en stukjes zeeslang in een lekker sausje. Haha, je verzint het niet, maar alles was echt heel lekker.
Kortom, ons menu is een leuke mix uit alle windstreken en als je je vooroordelen over soorten voedsel aan de kant zet, kom je weleens voor aangename verrassingen te staan. Ons motto: eerst proeven, dan oordelen! Eet smakelijk!
3 opmerkingen:
nou ik wil wel een tafeltje reserveren in jouw restaurantje hoor. Klink goed en zo te zien smaakt het ook zo, al kijkt Sophie wel wat onderzoekend in haar bordje. Wat weer leuk van die leraar. Jullie zijn me toch een stel bofkonten hoor.
ach ja zolang je de hond niet in de pot vind :-)
Zo dat klinkt goed zeg! Restaurantje beginnen misschien een optie? En je hebt helemaal gelijk: niet zeuren maar gewoon lekker alles proeven, tenzij je echt zéker weet dat de hond helaas niet uit de pot is kunnen springen.
Een reactie posten